KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSURGOI_KK"
Leváltották a Csurgó edzőjét 2012. szeptember 18. 15:20 A Csurgói KK vezetőedzője, és az egyesület elnökségének megállapodása alapján Bakó Botond kedden közös megegyezéssel távozik a felnőtt csapat éléről. Ugyancsak közös megegyezéssel megszűnik az eddigi kapusedző, Kocs Levente megbízatása is. Határozatlan ideig Bencze József és Kopornyik Zsolt irányítja az együttest.
 
Győzelmével harmadik a Csurgó 2012. március 12. 20:38 A Csurgó simán nyert a Pécs vendégeként a Budapest Bank férfi kézilabdaliga hétfői mérkőzésén, ezzel a tabella harmadik helyére jött fel.
 
Száz forintért kupameccsre! 2012. március 5. 11:14 A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata március 7-én, szerdán 18 órakor a Csurgó csapatát fogadja hazai pályán a Magyar Kupában. A meccsre 100 forint ellenében lehet bejutni...
 
Kérdés nem fért a Csurgó sikeréhez 2011. december 17. 19:40 A Csurgó 38-24-re nyert a Tata vendégeként a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.
 
A Szeged nyerte a rangadót 2011. október 5. 23:16 A Pick Szeged ugyanúgy tíz góllal győzte le a Csurgót, ahogy korábban a címvédő, listavezető Veszprém is tette. Skaliczki László csapata a második félidő derekán biztosította be győzelmét. A férfi kézilabda Budapest Bank Liga hetedik fordulójának másik szerdai nekiveselkedésén nem kis meglepetésre a Pécs pontot szerzett az esélyesebb Balatonfüred ellen.
 
Újabb válogatott kézis igazolt Csurgóra 2011. július 11. 08:14 Véget ért Katzirz Dávid fordulatokban bővelkedő nyári kalandja. A válogatott kézilabdázó a szezon végén elhagyta a Pick Szeged csapatát, majd a horvát bajnok CO Zagrebbel állapodott meg, előbb a szerződéséről, majd annak felbontásáról - végül Csurgóra igazolt, ahogy az előző szezon felfedezettje, Simon Bence is.
 
Herbert: külföld helyett Csurgó! 2011. július 1. 11:53 Herbert Gábor két hete közös megegyezéssel bontott szerződést a Pick Szegeddel, amelynek hat év után intett búcsút. Az elsősorban a védekezésben jeleskedő válogatott kézilabdázót több külföldi csapat is csábította, de úgy döntött, Magyarországon folytatja a pályafutását, és kétéves szerződést kötött a Csurgóval.
 
Csak 11 góllal nyert a Veszprém 2010. november 12. 20:51 Közel egy félideig méltó ellenfél volt a Csurgó a Veszprém ellen, végül tizenegy góllal nyert a Pericset, Eklemovicsot és Iváncsik Tamást továbbra is nélkülöző címvédő a férfi kézilabda élvonalban.
 
Átaludt egy félidőt a Veszprém 2010. február 24. 21:50 Az első félidő végén még a Csurgó vezetett három góllal a száz százalékos, bajnoki címvédő Veszprém otthonában, de a folytatásban lemosta pályáról ellenfelét a házigazda és 12 góllal győzött a férfi a kézilabda NB I 21. fordulójában. A Pick Szeged a Balatonfüredet múlta felül 34-23-ra.
 
Cozma-film előtt döntőben a Veszprém 2009. május 6. 20:20 Idegenbeli mérkőzését is megnyerte az MKB Veszprém a PLER ellen a férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában, így Mocsai Lajos együttese bejutott a bajnoki fináléba. Újfent nehéz napok állnak Illyés Ferencék előtt, hiszen a meccs másnapján, május 7-én mutatják be a februárban elhunyt társukról, Marian Cozmáról szóló filmet, a Szíven szúrt országot. Kálomista Gábor, a a forgatás alkalmával a SporthHirado.hu-nak elmondta, az alkotással nem az a céljuk, hogy dühöt szítsanak.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu