KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAN_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
Dánia Eb-első, a horvátoké a bronzérem 2012. január 29. 19:16 Dánia megnyerte a kézilabda Európa-bajnokságot, miután a fináléban 21-19-re legyőzte a házigazda szerbeket. A harmadik helyért lejátszott meccsen Horvátország 31-27-re verte Spanyolországot.
 
Francia aranyérem Horvátországban 2009. február 1. 19:20 A férfi kézilabda-világbajnokságon a franciák szerezték meg az aranyérmet, miután a zágrábi fináléban öt góllal verték a házigazda horvátokat. A döntő a várt nagy csatát és izgalmakat hozta: a horvátok a hajrában pszichésen nem tudták a lépést tartani ellenfelükkel, amely a pekingi olimpiát követően ismét megkoronáztatott. A bronzérmes Lengyelország lett, amely gárda a „kisdöntőben” nyolc góllal bizonyult jobbnak Dániánál.
 
A franciák és a horvátok vívják a döntőt 2009. január 30. 22:05 A Horvátországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon Franciaország jutott elsőként a vasárnapi fináléba, miután az első elődöntőben öt góllal verte Dániát. Az összecsapás csak az első félidő közepéig volt nyílt, akkor és ott megléptek az olimpiai bajnok franciák, akik utána jól gazdálkodtak a megszerzett előnyükkel. A gallok ellenfele a rendező horvát válogatott lesz, amely egy kisebb első félidei megingástól eltekintve végig fölényben játszott Lengyelország ellen.
 
Peking 2008, férfi kézilabda: Dániáé lett a hetedik hely 2008. augusztus 24. 03:59 A dán férfi kézilabda-válogatott megszerezte a hetedik helyet a pekingi olimpián, miután a helyosztón 37-26-ra legyőzte a Koreai Köztársaság együttesét.
 
Peking 2008, férfi kézilabda: az orosz válogatott legyőzte Dániát 2008. augusztus 22. 07:48 Az orosz férfi kézilabda-válogatott játszhat tovább az ötödik helyért, miután az 5-8. helyért zajló helyosztón 28-27-re legyőzte Dániát.
 
A címvédő horvátok is az elődöntőben 2008. augusztus 20. 13:56 A hajrában felőrölte ellenfele, a dán csapat ellenállását a címvédő horvát férfi kézilabda-válogatott, amely 26-24-es győzelmével bejutott a pekingi olimpia elődöntőjébe. Lino Cervar szövetségi kapitány csapata a fináléért a francia együttessel találkozik majd a négy között.
  
Kiestek a világbajnok német kézilabdások 2008. augusztus 18. 15:21 Hatalmas meglepetésre, 27-21-re kikapott Dániától és ezzel kiesett a világbajnoki címvédő német férfi kézilabda-válogatott a pekingi ötkarikás játékokon. Az Európa-bajnok dánok a második félidei játékuknak köszönhetik győzelmüket, amivel egy ponttal a németeket megelőzve továbbléptek a B jelű csoportból. A dánok legjobbja a 47 százalékos hatékonysággal védő kapusuk, Kasper Hvidt és a nyolc gólt dobó Lasse Boesen volt.
 
Peking 2008, kézilabda: nem bírt egymással Dánia és Izland 2008. augusztus 16. 16:38 Gólgazdag, 32-32-es döntetlent játszott egymással Dánia és Izland a pekingi játékok kézilabdatornájának csoportmérkőzésén.
 
Győzelmet érő dán hajrá az oroszok ellen 2008. augusztus 14. 14:52 Dánia egygólos győzelmet aratott Oroszország ellen a pekingi olimpia férfi kézilabda tornájának harmadik fordulójában. A dánok a roppant kiegyenlített, körbeverésekkel erősen tarkított B csoportban elsőször nyertek, az oroszok viszont másodszor szenvedtek vereséget, akár még negyeddöntős szereplésük is veszélybe kerülhet.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu