KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LENGYEL_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
Nyolccal nyertünk, nyolcban vagyunk! 2013. január 21. 22:55 Parádés védekezéssel, parádés kapusteljesítménnyel, második félidei örömjátékkal verte a magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelek legjobbjait a spanyolországi világbajnokság hétfő esti nyolcaddöntőjében, és folytathatja a legjobb négy közé jutásért. Iváncsik nagyon élt a bal szélen, a második félidőben Császár és Mocsai könnyű góljai elvették a lengyelek kedvét a játéktól. Következhet szerdán, ismét Barcelonában az Eb-arany- és vb-ezüstérmes dán együttes.
 
Olimpiai selejtezős a kéziválogatott! 2011. január 28. 13:15 31-28-ra nyert Lengyelország ellen a Mocsai-csapat a svédországi világbajnokságon, melynek köszönhetően nemcsak a 7. helyet, hanem az olimpiai selejtezőtornára való kvalifikációt is megszerezte! Ilyésék azt játszották Bieleckiék ellen amit, nagyon tudnak: könyörtelenül használták ki az ellenfél minden hibáját és megingását. Az első félidő huszáros hajrája perdöntő volt a meccs szempontjából: a lengyelek második játékrészben már nem bírták az iramot, már ötgólos hátrányban is voltak az 55. percben. Innen még feljöttek kettőre, de Iváncsik találata a győzelmet jelentette. Szép volt fiúk, köszönet az egész vb-n mutatott teljesítményért!
 
A tornagyőzelem a tét a férfi kéziseknek 2011. január 8. 11:07 Eddigi két mérkőzését megnyerte a magyar férfi kézilabda válogatott a gdyniai Újévi Kupán, szombaton a házigazda Lengyelország következik. A mérkőzés a felkészülési torna döntőjének is tekinthető, a vb-ezüst - és bronzérmes sztáralakulat eddig szintén hibátlan teljesítményt nyújtott.
 
Szemét veszítette, de társaival edzhet 2010. július 19. 21:14 Hihetetlennek tűnik, de mégis igaz: a világ egyik legjobb átlövője már társaival együtt készül a következő szezonra, pedig néhány hete elveszítette egyik szemét!!! Karol Bielecki elképesztő elszántsággal edz a Löwen nyári edzőtáborában és továbbra is reméli, hogy folytathatja sikerekben gazdag kézilabda-pályafutását.
 
Hivatalos a lengyelek visszalépése 2010. április 14. 09:54 Szerdán hivatalossá vált, amiről honlapunk már kedden beszámolt varsói jelentésekre hivatkozva: a nemzeti gyász és a köztársasági elnök vasárnapi krakkói temetése miatt a világbajnoki bronzérmes lengyel férfi kézilabda-válogatott nem vesz részt a pénteken kezdődő Pannon-kupán. Erről kedden döntött a lengyel szövetség (ZPRP). Bogdan Wenta együttese csütörtökön érkezett volna Magyarországra. Így nagy valószínűséggel három nemzeti együttes vesz részt a tornán.
 
Sztárjaival jön a vb-bronzérmes 2010. március 24. 09:17 Mocsai Lajos és Csoknyai István még nem határozott a magyar férfi kézilabda-válogatott következő keretéről, a lengyeleket dirigáló Bogdan Wenta azonban már kijelölte együttesét az április 16-18-i Pannon-kupára. A tavalyi világbajnokságon harmadik, az idei Eb-n negyedik fehér-pirosak keretét klasszisok egész sora alkotja, a legutóbbi világversenyeken stabil csapattagok közül csak Mariusz Jurasik, Mariusz Jurkiewicz és Artur Siódmiak maradt ki.
 
Francia aranyérem Horvátországban 2009. február 1. 19:20 A férfi kézilabda-világbajnokságon a franciák szerezték meg az aranyérmet, miután a zágrábi fináléban öt góllal verték a házigazda horvátokat. A döntő a várt nagy csatát és izgalmakat hozta: a horvátok a hajrában pszichésen nem tudták a lépést tartani ellenfelükkel, amely a pekingi olimpiát követően ismét megkoronáztatott. A bronzérmes Lengyelország lett, amely gárda a „kisdöntőben” nyolc góllal bizonyult jobbnak Dániánál.
 
A franciák és a horvátok vívják a döntőt 2009. január 30. 22:05 A Horvátországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon Franciaország jutott elsőként a vasárnapi fináléba, miután az első elődöntőben öt góllal verte Dániát. Az összecsapás csak az első félidő közepéig volt nyílt, akkor és ott megléptek az olimpiai bajnok franciák, akik utána jól gazdálkodtak a megszerzett előnyükkel. A gallok ellenfele a rendező horvát válogatott lesz, amely egy kisebb első félidei megingástól eltekintve végig fölényben játszott Lengyelország ellen.
 
Peking 2008, férfi kézilabda: a lengyeleké az ötödik hely 2008. augusztus 24. 05:43 A lengyel válogatott szerezte meg az ötödik helyet a pekingi olimpia férfi kézilabdatornáján, miután a helyosztón 29-28-ra legyőzte Oroszországot.
 
Peking 2008, férfi kézilabda: lengyel győzelem Korea felett 2008. augusztus 22. 09:58 Versenyben maradt az ötödik helyért a pekingi játékokon a lengyel férfi kézilabda-válogatott miután 29-26-ra megverte Korea legjobbjait.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu