KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HORVAT_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
Drámai vég, kikaptunk Horvátországtól 2009. június 14. 21:39 Minimális különbségű, 26-25-ös vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott Dalmáciában, Horvátország legjobbjai ellen. Gál Gyula, Nagy László és Eklemovics Nikola nélkül is felvettük a kesztyűt, de a a döntetlent nem sikerült kierőszakolni, üres kézzel távozunk Horvátországból. A hátralévő két mérkőzésen három pontot kell szereznie a magyaroknak, hogy ott lehessenek a jövő januári ausztriai világbajnokságon. Görögország és Szlovákia következik.
 
Francia aranyérem Horvátországban 2009. február 1. 19:20 A férfi kézilabda-világbajnokságon a franciák szerezték meg az aranyérmet, miután a zágrábi fináléban öt góllal verték a házigazda horvátokat. A döntő a várt nagy csatát és izgalmakat hozta: a horvátok a hajrában pszichésen nem tudták a lépést tartani ellenfelükkel, amely a pekingi olimpiát követően ismét megkoronáztatott. A bronzérmes Lengyelország lett, amely gárda a „kisdöntőben” nyolc góllal bizonyult jobbnak Dániánál.
 
Elégtétel az amputált gyűrűsujjért? 2009. január 31. 13:57 Kialakult a zágrábi döntő párosítása a férfi kézilabda-világbajnokságon, ahol az elmúlt két olimpia nyertese találkozik egymással: a házigazda horvátok újra összecsaphatnak azokkal a franciákkal, akiket a torna középdöntőjében már 22-19-re megvertek. Nem borult tehát a papírforma az Arena Zagrebben és a Spaladium Arenában sem, a dobogó harmadik fokáért viaskodhatnak csak a lengyelek és a dánok. Ahogy azt többek között a magyar válogatottól búcsúzó Puljezevics Nenad is jósolta.
 
A franciák és a horvátok vívják a döntőt 2009. január 30. 22:05 A Horvátországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon Franciaország jutott elsőként a vasárnapi fináléba, miután az első elődöntőben öt góllal verte Dániát. Az összecsapás csak az első félidő közepéig volt nyílt, akkor és ott megléptek az olimpiai bajnok franciák, akik utána jól gazdálkodtak a megszerzett előnyükkel. A gallok ellenfele a rendező horvát válogatott lesz, amely egy kisebb első félidei megingástól eltekintve végig fölényben játszott Lengyelország ellen.
 
Piros-fehér-kék mennyország Zágrábban 2009. január 27. 21:42 Tovább menetel a férfi kézilabda-világbajnokságon a házigazda horvát válogatott, amely a zágrábi középdöntőben a magyarok és a szlovákok után a franciák ellen is könnyűszerrel gyűjtötte be a győzelemért járó két pontot. Délnyugati szomszédaink nemcsak a pályán, hanem a lelátón is kitettek magukért, fantasztikus hangulatot teremtve az Arena Zagreb nézőterére. A népmese a sérült Ivano Balic nélkül is folytatódik.
 
Megizzasztottuk a rettegett horvátokat 2009. január 24. 19:20 A győzelem ugyan elmaradt, de önmagában véve már az is óriási fegyvertény, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott alaposan megizzasztotta a horvátországi világbajnokság egyik nagy esélyesének tartott házigazdát (22-27). Az olimpiai bajnok franciákkal szemben szombat délután alulmaradó svédekkel találkozunk vasárnap. A magyarok vereségével biztossá vált, hogy az elődöntőbe semmiképpen sem juthatnak be.
 
Keserves horvát siker a vb-rajton 2009. január 16. 22:10 A horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság pénteki egyetlen találkozóján a házigazdák egy góllal bizonyultak jobbnak a Koreai Köztársaság együttesénél.
 
Mirza Dzomba visszavonult a vb előtt! 2008. november 23. 21:35 Bejelentette visszavonulását a válogatottságtól Mirza Dzomba, a horvát férfi kézilabda-válogatott jobbszélsője, az MKB Veszprém korábbi játékosa. A kézilabdacsillag úgy érzi, a világbajnokság már túl nagy fizikai terhelést jelentene számára. A horvátoknak így nélküle kell majd harcba szállniuk a január közepén kezdődő hazai rendezésű világbajnokságon.
 
Cervar: Nem bírtuk a magyarok tempóját 2008. november 3. 18:24 Lino Cervar, a horvát férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a védelemben látja a kudarc okát, Zdravko Zovko szerint fejben vesztette a délszláv állam a magyarok elleni, vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőt Veszprémben.
 
Remek magyar bravúr Horvátország ellen 2008. november 2. 15:11 A Hajdu János szövetségi kapitány által irányított magyar férfi kézilabda-válogatott Veszprémben a félidőben még egygólos hátrányban volt, de végül két találattal többet szerzett a horvát nemzeti együttesnél, így második győzelmét is megszerezte az Eb-selejtezős sorozatban.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu